Dansfestival Soest

Zoals je inmiddels wel al via allerlei kanalen gehoord zult hebben, vindt er tijdens het Landjuweel te Soest op vrijdag 1 september 2017 in de Gildetent een spetterend Dansfestival plaats, georganiseerd door de Soester Boerendansgroep. Zo dragen ook zij hun steentje bij aan een onvergetelijke weken rond de viering van het Landjuweel!

Met een middag- (wat rustiger) en een avondvoorstelling (hot and booming) is het festival echt voor iedereen! Ook voor de prijs hoef je een bezoek niet te laten: Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts € 8,50 per persoon.

Dat de prijs zo meevalt is uiteraard te danken aan de vele sponsoren van ons Dansfestival, want op de kwaliteit van de diverse dansgroepen wordt zeker niet bezuinigd.

Eerder werd al bekend gemaakt dat er voor iedereen iets naar zijn of haar smaak te vinden is: Uiteraard ontbreken de folkloristische dansgroepen niet op ons festival. Zij zullen de traditie van de Oud Hollandse dansen levend houden, het 'Brabants leven' al dansend aan ons voorbij laten trekken, maar ons ook laten genieten van de Middeleeuwse Morris dansen, terwijl de roerige jaren 50 van de vorige eeuw uiteraard ook niet zullen ontbreken.

Verder komen de West Afrikaanse Masterdrummers en -dansers voorbij, zorgt de Caribische Brassband met zijn exotische danseressen voor sensationeel spektakel en laten de hiphoppers en streetdancers een cool staaltje van modern dancing zien. Ook de gracieuze Modern Jazzdanseressen ontbreken niet op ons allround Dansfestival met deelnemers van 9 tot + 75 jaar!

Nog nooit was er in Soest een zo weergaloos Dansfestival te bewonderen!

Uw nieuwgierigheid gewekt?
Let op onze facebook pagina de komende weken zullen wij de deelnemende dansgroepen aan u voorstellen.

Kaarten zijn te koop bij Eemland Diervoeders aan de Birkstraat 125 A te Soest (dagelijks van 08.00 u tot 18.00 u en zaterdags tot 16.00 u) of te bestellen via festival@soesterboerendansgroep.nl. Uiteraard zijn op de dag zelf ook kaarten tegen normaal tarief aan de kassa op de Ferdinand Huycklaan verkrijgbaar, maar let wel: Vol is Vol!

Contact en kaarten bestellen

Vul onderstaand uw gegevens en wensen in.


Dansfestival Soest

Mevr. A. van Doorn
Birkstraat 113
3768 HD Soest

E-mailadres: festival@soesterboerendansgroep.nl
Telefoon: 06 - 46 55 72 46

KvK: 40506854

Bestuur Dansfestival Soest

Voorzitter: Rijk van Doorn
Secretaris: Karin Zanoli
Penningmeester: Ad van den Breemer

Velden met een * verplicht.